Jandarma’dan eğitim kurumlarına yakın markaj

Jandarma’dan eğitim kurumlarına yakın markaj

Yeni eğitim-öğretim sezonunun başlamasıyla, jandarma ekipleri sorumluluk bölgelerindeki okullarda aldığı önlemleri arttırdı

Malatya İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, çocukların huzur ve güven içerisinde okullara gidip gelmeleri için alınan tedbirler ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Jandarma trafik ekipleri tarafından çocuk ve gençlerin korunması ile okul servis araçlarının kontrolüne yönelik ‘Servis Araçları ve Genel Trafik Denetimi ‘ uygulamasının yapıldığı açıklandı.Çok sayıda Jandarma biriminin yer aldığı denetimlerde 253 okul çevrelerindeki sosyal alan ile umuma açık yerde 931 şahıs, 410 araç ve 160 servis aracının kontrol edildiği belirtildi. Kontroller sonucunda 1 şahıs hakkında adli ve idari işlem yapılırken 16 araca bin 728 TL, 5 servis aracına ise bin 175 TL ceza kesildiği bildirildi.

MALATYA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN