Malatya’da huzur uygulaması

Malatya’da huzur uygulaması

Malatya’da gerçekleştirilen Türkiye Güven Huzur Uygulaması-5 kapsamında aranan 14 şahsın yanı sıra ruhsatsız silahlar ve esrar maddesi ele geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube ekipleri koordinesinde kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen Türkiye Güven Huzur Uygulaması-5 uygulamasına 112 Ekip ve 874 personel katıldı. Uygulamada toplam 4 bin 578 şahıs sorgulanırken çeşitli suçlardan aranan 14 şüpheli de yakalandı. Ayrıca 1 şahısta ruhsatsız silah ile farklı şüphelilerde toplam 223,5 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uygulama kapsamında gerçekleştirilen trafik kontrollerinde ise 267 araç denetiminde 12 araca 6 bin 257 TL ceza uygulandığı belirtildi. Ekiplerin denetlediği 144 iş yerinde ise 11 iş yerine cezai işlem uygulandı.Bu arada kent genelindeki son 24 saatte yapılan yol uygulamalarında ise toplam 3 bin 233 şahıs sorgulanırken, aranması olan 4 şahsın yakalandığı belirtildi. Yol kontrollerinde denetlenen 516 araçtan 17 araca 2 bin 300 TL ceza uygulandı.Yine asayiş ve polis ekiplerinin gerçekleştirdiği şok uygulamalarda da 3 tabanca ile 1 adet tüfek ele geçirildi.

MALATYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN