Malatya’da tarım masaya yatırıldı

Malatya’da tarım masaya yatırıldı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda bölgedeki tarım ve sıkıntıları masaya yatırıldı

Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmelerinde, Bakan Yardımcısı Aksu’nun başkanlığındaki toplantıya Vali Aydın Baruş, Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ile tarımla ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Bakan Yardımcısı Aksu, kentteki üretici temsilcileri ile toplantı yaparak sorun ve sıkıntılar konusunda istişarelerde bulunduklarını söyledi. Toplantının faydalı geçtiğini dile getiren Aksu, Malatya Sultansuyu TİGEM’in de ülkenin en büyük işletmeleri arasında yer aldığını söyledi. Sultansuyu’nun Malatya’nın ileriye dönük bir markası olacağını da ifade eden Aksu, “Buraya ayrı bir önem veriyoruz, faaliyetler konusunda Bakanlık olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.

MALATYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN