Malatya’da uyuşturucu tacirlerine şafak baskını

Malatya’da uyuşturucu tacirlerine şafak baskını

Malatya’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen şafak baskınında gözaltına alınan 15 şüpheliden 10’u tutuklandı

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticaretine yönelik yapılan çalışmada il genelinde torbacı tabir edilen şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi.Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda önceden belirlenen şüphelilerin evlerine şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlendi. Drone’un kullanıldığı operasyonda evlerde yapılan aramalarda satışa hazır paketler halinde toplam 78 gram esrar, 98,25 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 117 adet uyuşturucu madde etkisi doğuran kontrole tabi hap ile 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.Aynı operasyon kapsamında daha önce de 243 gram esrar maddesi, 2 adet extacy hap, 1,5 gram metamfetamin maddesi, 11 adet kontrole tabi hap ele geçirilirken içici tabir edilen 35 şüpheli şahıs hakkında ise yasal işlem yapıldığı belirtildi.Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10’u tutuklanırken, 4 şüpheli ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Şüphelilerden biri hakkında ise yasal işlemlerin devam ettiği belirtildi.

MALATYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN