Muhtarlardan MÜSİAD’a ziyaret

Muhtarlardan MÜSİAD’a ziyaret

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Muharrem Poyra’za hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ziyarette konuşan Şahbaz, “MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz’ın şehrimize ve ülkemize sağlamış olduğu yüksek ticari ve insani yardımlarını biliyoruz. Mahallemizde bulunan yoksullara ve yine diğer mahallelerde fakir fukaraya ve mağdur olan alilere gereken yardımları yapmıştır ve bizlerde çoğu zaman şahit olduk, yapılan bu yardımların devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ise, “ Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz’ın hem dernek olarak hem de kendi mahallesinde çok başarılı çalışmalarının olduğunu biliyoruz ve bizde kendilerine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

MALATYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN