Malatya'da 6 sağlık çalışanında koronavirüs tespit edildi

Malatya'da 6 sağlık çalışanında koronavirüs tespit edildi

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şimdiye kadar 6 sağlık çalışanında yeni tip koronavirüs (Corona virüs) tespit edildi.

Koronavirüs (Kovid-19) en çok sağlık çalışanlarını etkiledi. Türkiye’de şimdiye kadar binlerce sağlık çalışanına korona virüs tanısı konuldu, birçok sağlık çalışanı da bu hastalıktan dolayı hayatını kaybetti.

Koronavirüs ile mücadele ve tedavi sürecinde yoğun bir süreç yaşayan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ise 6 sağlık çalışanında koronavirüs görüldü. Başhekim Prof. Dr. Erdal Aktürk sürecin kaygılı geçtiğini belirterek, "Görünmeyen bir şey ile mücadele ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız büyük bir risk altında. İnşallah bu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlatacağız. İnsanların hastane önünden geçmeye korktuğu bir süreçten geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanlarının Kovid-19 salgınında çok büyük risk altında olduğunu kaydeden Aktürk, "Tüm sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları bu mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN