Fotoğraf aşkı evlilikle sonuçlandı

Fotoğraf aşkı evlilikle sonuçlandı

Manisa Fotoğraf Derneği üyelerinden Emre Temtek ile Ayşegül Öcel, ortak tutkuları fotoğraf sayesinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandırdı

Neriman ve Kenan Temtek çiftinin oğlu olan ve özel bir hastanenin bilgi işlem bölümünde çalışan Emre Temtek ile Sevim ve Remzi Öcel çiftinin kızı olan ve Gölmarmara Devlet Hastanesinde tıbbi sekreter olarak çalışan Ayşegül Öcel, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Hayal düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne, çiftin akrabaları ve arkadaşları katıldı.Fotoğraf tutkuları sayesinde Manisa Fotoğraf Derneğinde tanışan çift, ortak hobileri olan fotoğraf sayesinde birbirlerini daha yakından tanıma imkanı buldu. Gitmiş oldukları fotoğraf gezilerinde birbirlerini daha yakından tanıdıklarını belirten Ayşegül ve Emre çifti, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN