Girelli’ye 35 kilometrelik hat döşeme çalışması

Girelli’ye 35 kilometrelik hat döşeme çalışması

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Alaşehir’in Girelli Mahallesi’nde 35 kilometrelik ana içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallelerin alt ve üstyapılarını sağlıklı hale getiriyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Alaşehir’in Girelli Mahallesi’nde 35 kilometrelik ana içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması tamamlandı. Abone bağlantılarının yapıldığı mahallede çalışmalar kısa süre içerisinde noktalanarak hatlar devreye alınacak.MASKİ Genel Müdürlüğü, Girelli Mahallesi’nin üstyapısını da sağlıklı hale getiriyor. Bu kapsamda mahallede başlatılan 55 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasında son aşamaya gelindi.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN