İtfaiyenin tarihsel gelişimi sergide anlatılıyor

İtfaiyenin tarihsel gelişimi sergide anlatılıyor

Alaşehir’de İtfaiye Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapılan sergide itfaiyenin tarihini anlatan fotoğraflar, yaşanan afetler ve olaylarla ilgili fotoğraflar sergilendi. Açılan sergiyi ziyaret eden çocuklara balon hediye edilirken, minikler, itfaiyeci kıyafetleriyle fotoğraflar çektirme imkanı buldu.

Manisa Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 25 Eylül 1 Ekim arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda itfaiye sergisi açıldı. Sergiye ziyarete gelen ailelerin çocuklarına balon hediye edilirken, çocuklara itfaiyeci kıyafeti giydirilerek, fotoğraf çektirildi. Vatandaşlar itfaiye teşkilatının dünden bugüne gelişimine açılan fotoğraf sergisiyle tanıklık ederken itfaiye ekiplerinin doğal afetler, yangınlar ve arama kurtarma çalışmalarının konu edildiği fotoğrafları da dikkatle inceledi. Sergi gün boyunca Alaşehirli vatandaşların ziyaretine açık kalacak.

MANİSA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN