Manisa’da öğrenci servisleri denetlendi

Manisa’da öğrenci servisleri denetlendi

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Köprübaşı Belediyesi işbirliğiyle öğrenci servisleri denetlendi

2019-2020 eğitim öğretim yılı için öğrenci taşımacılığı yapacak olan servis araçlarına yönelik olarak Köprübaşı’nda genel uygunluk denetimi gerçekleştirildi. Öğrencilerin güven ve konfor içerisinde okullarına ve evlerine ulaşmalarının sağlanması adına Manisa Büyükşehir Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Köprübaşı Belediyesi ekiplerinden oluşan komisyon araçların mevzuata uygun olarak düzenlenmesi gereken ekipmanlarını, araç şoförlerinin ve araçların belgelerini inceleyerek sürücülere gerekli uyarıları ve hatırlatmaları yaptılar. Yapılan denetimde araçların fiziki durumu, klimaları, yangın tüpleri ile ilk yardım çantalarının yeterliliği, emniyet kemerleri ve sürücülerin öğrenci taşımaya uygun belgelerinin olup olmadığı kontrol edildi. Denetimle ilgili olarak öğrencilerin güvenli ve konforlu bir şekilde ev ve okullarına ulaşmalarının amaçlandığı belirtilirken, öğrenci taşımacılığı yapan servis araçlarına yönelik denetimlerin yıl boyunca süreceği ifade edildi.

MANİSA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN