Manisa’da servis şoförleri bilgilendirildi

Manisa’da servis şoförleri bilgilendirildi

Manisa’da 2019-2020 eğitim öğretim yılı başlaması dolayısıyla, okul servis araçları şoförleri ve rehber personele yönelik eğitim düzenlendi

Okul servis araçları şoförleri ve rehber personele yönelik, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Konferans Salonu’nda eğitim düzenlendi. Düzenlenen toplantıda konuşan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, servis taşımacılığında uyulması gereken kurallara değinerek, okul servis araçlarında taşımacılığın yükümlülükleri, rehber personel şartları gibi konulara değindi. Diğer kurum temsilcilerinin de konuşmalarının ardından servis şoförleri ve rehber personellerle görüş alış verişinde bulunuldu.Eğitime, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Müdürü Selçuk Bozkurt, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, ilgili kurumlardan temsilciler, servis şoförleri ve rehber personeller katıldı.

MANİSA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN