Motosiklet hırsızlarını güvenlik kameraları ele verdi

Motosiklet hırsızlarını güvenlik kameraları ele verdi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde son bir ay içerisinde çalınan 7 motosikletle ilgili olarak emniyet ekipleri tarafından yapılan detaylı güvenlik kamerası taraması ve takip sonucu, 4 zanlı gözaltına alındı

Alaşehir’in farklı bölgelerinden son bir ay içerisinde çalınan 7 motosiklet sahibinin şikayetleri üzerine takibe geçen Alaşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameraları kayıtları ve yaptıkları takipler sonucu motosiklet hırsızlığı yaptığı tespit edilen 4 kişiyi gözaltına aldı.Olayla ilgili gözaltına alınan D.A. (19), M.K. (19), S.T. (34) ve M.B.’nin (20) Alaşehir emniyetinde yapılan sorguda verdikleri ifadeler doğrultusunda, çalınan motosikletler bulundu. Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalınan motosikletleri sahiplerine teslim ederken, 4 zanlı adliyeye sevk edildi.

MANİSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN