Psikiyatri birimlerinde hemşirelik hizmetleri sertifikalı eğitim programı tamamlandı

Psikiyatri birimlerinde hemşirelik hizmetleri sertifikalı eğitim programı tamamlandı

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde 23 Eylül-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ’Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı’ düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde sertifika töreni gerçekleştirildi. Hastanede 23 Eylül-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen bakanlık onaylı ’Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı’ düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Düzenlenen sertifika töreninde 14 kişi sertifika alırken törene, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Leyla Arıcı, Personel Hizmetleri Başkanı Ebru Taşık, Halk Sağlığı Başkanı Uzm. Dr. Levent Dinçer, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cengiz Cengisiz ile hastane idaresi ve personeli katıldı. Yapılan konuşmalar ile sertifikaların tesliminin ardından tören müzik dinletisi ile sona erdi.

MANİSA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN