Salihli’de 200 judocu kemer atladı

Salihli’de 200 judocu kemer atladı

Salihli Belediyespor ve 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü’nün judocuları, alt yapıdaki çalışmaları kapsamında Belediye Spor Salonunda kemer sınavında ter döktü

Belediye Spor Salonunda gerçekleştirilen ve gruplar halinde yapılan kemer sınavına yaklaşık 200 sporcu katıldı.

Alt yapıdaki çalışmalarını ara vermeden sürdüren Salihli Belediyespor ve 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı, 2019 yılı güz dönemi kemer sınavını gerçekleştirdi. Belediye Spor Salonunda gerçekleştirilen ve gruplar halinde yapılan kemer sınavına yaklaşık 200 sporcu katıldı.Minik judocular Antrenörler Oktay Ayaz ve Özlem Akın Ayaz’dan oluşan komite tarafından sınava tabi tutulurken, bir üst kemere geçmek için heyecanlı dakikalar yaşadı. Kemer sınavını başarıyla tamamlayan judocular, bir üst kemere yükselmenin sevincini ise antrenörleri ile birlikte kutladı.Kuşak heyecanı yaşayan tüm sporcuları kutlayan Antrenör Oktay Ayaz, Salihli’de judo alt yapısına her zaman önem verdiklerini söyledi.

MANİSA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN