Sevgililer Günü’ne nostaljik yaklaşım

Sevgililer Günü’ne nostaljik yaklaşım

Artık unutulmaya yüz tutan kartpostal gönderimini yeniden canlandırmak için harekete geçen PTT Sevgililer Günü’ne özel kartpostallar hazırladı

Ücretsiz olan kartpostallara en büyük ilginin cezaevlerinden, askeri birliklerden ve üniversitelerden geldiğini kaydeden Manisa PTT Başmüdürü Bilal Özlü, kartların ücretsiz olduğunu ve sadece gönderim ücreti alındığını söyledi.PTT tarafından son 3 yıldır uygulamaya konulan özel günlerin içeriğiyle ilgili kartlar Sevgililer Günü için hazırlandı. Vatandaşların mektup yazma ve kartpostal gönderme alışkanlıklarını yeniden canlandırmak isteyen PTT tarafından bastırılan Sevgililer Günü özel kartları ücretsiz olarak dağıtılıyor.Avrupa’da hala yaygın olan mektup ve kart atma alışkanlığını Türkiye’de yeniden canlandırmayı hedeflediklerini ifade eden PTT Manisa Başmüdürü Bilal Özlü, “Şirketimiz son yıllarda vatandaşımızın mektup yazma ve kart atma alışkanlıklarını tekrar kazandırmak için her yıl Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, dini bayramlarda PTT Kartları, o güne ait anlam ve önemi belirten kartların basımını yaparak vatandaşımıza ücretsiz olarak gişelerimizde sunuyor. Vatandaşlarımız kartları ücretsiz alıp, sadece gönderme ücretlerini ödeme kaydıyla bu tür sevdikleriyle haberleşme imkanına kavuşmuş oluyor. Bu hizmetlerimiz yaklaşık 2-3 yıldan beri devam etmektedir. Her geçen gün bunun da olumlu bir artışını biz de kurum olarak izliyoruz. Sevgililer Günü döneminde kartların süresi 14 Şubat’a kadar ama bunun yanında ayrıca diğer kurye hizmetlerinde de bu sene de yüzde 25 Sevgililer Gününe özel indirim uyguluyor. 7 Şubat’ta bu süreç başlıyor ve ayın 14’üne kadar bu süreç içerisinde kurye kargo gönderimlerinde de yüzde 25 indirim uyguluyoruz. Bu vatandaşımız tarafından da büyük takdir görüyor” dedi.En fazla talep cezaevi, askeri birlik ve üniversitelerdenÖzel günler için basılan tebrik kartlarının PTT şubelerinden ücretsiz dağıtıldığını dile getiren ve talep edilen yerlere de topluca götürdüklerini söyleyen Özlü en çok talep gelen yerleri de şöyle açıkladı:“Bu tür kartlarımızı cezaevlerinde, askeri birliklerde, okullarda, üniversitelerde arkadaşlarımız toplu şekilde götürüp oradaki birimlere dağıtımını yapıyor ve oralardan da yoğun bir dönüş talebi alıyoruz. Bu konuda da son derece vatandaşlarımızın teveccühünü alıyoruz.”

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN