Turgutlu Kent Konseyi kadına şiddeti kınamak için toplanıyor

Turgutlu Kent Konseyi kadına şiddeti kınamak için toplanıyor

Uzun bir aradan sonra yeniden toplanan ve yürütme kurulu oluşturulan Kent Konseyi Çarşamba günü bir basın açıklaması düzenleyerek Kadına Şiddeti kınayacak

Saat 17.30’da belediye binası karşısı saat kulesinin önünde yapılacak basın açıklamasının ardından yürütme kurulu aylık rutin toplantısında gündem ile ilgili konuları görüşerek karara bağlayacak.

Turgutlu Kent Konseyi 28 Ağustos Çarşamba günü bir basın açıklaması düzenleyerek Kadına şiddeti ve kadın cinayetlerini kınayan bir açıklama yapacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Fehmi Gülen, “Çarşamba günü Kent Konseyi üyelerimizle birlikte saat 17.30’da Belediye hizmet binası karşısı Orta Park saat kulesi önünde kadına şiddeti ve kadın cinayetlerini kınamak ve tepkimizi göstermek için bir basın açıklaması yapacağız. Basın açıklamamızın ardından Belediye meclis salonunda yürütme kurulu toplantımızı gerçekleştireceğiz. Basın açıklamamıza destek vermek isteyen ve yürütme kurulu toplantımızı da takip etmek isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

MANİSA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN