Vali Deniz, tarihi Kurşunlu Han’da incelemelerde bulundu

Vali Deniz, tarihi Kurşunlu Han’da incelemelerde bulundu

Manisa Valisi Ahmet Deniz, kısa bir süre önce Şehzadeler Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete kazandırılan tarihi Kurşunlu Han’da incelemelerde bulundu

Ziyarette Vali Deniz’e, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik eşlik etti. Restorasyon karşılığı İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Şehzadeler Belediyesince kiralanan ve restorasyonu tamamlanarak kültürel ve sosyal faaliyetlerde kullanmak amacıyla halkın hizmetine sunulan Kurşunlu Han’da incelemelerde bulunan Vali Ahmet Deniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten restorasyon ve gerçekleştirilen kültürel çalışmalar hakkında bilgi aldı.Manisa’nın kültürel değerleri içerisinde barındıran bir şehzadeler şehri olduğunu söyleyen Vali Ahmet Deniz, bu eserlerin gelecek nesillere aktarılması, kent ve ülke turizmine kazandırılması çalışmalarının çok önemli olduğunu ifade etti.

MANİSA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN