Mansur Yavaş, ev temizliğine giden kadın işçileri de unutmadı: Gıda ve nakit desteği için bizimle iletişime geçin

Mansur Yavaş, ev temizliğine giden kadın işçileri de unutmadı: Gıda ve nakit desteği için bizimle iletişime geçin

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ev temizliğine giden kadın işçileri de unutmadı. Koronavirüs nedeniyle söz konusu kadın işçilerin mağduriyet yaşadığını ifade eden Yavaş "Virüs salgını nedeniyle yaşadığınız mağduriyetin farkındayız, bu süreçte sizin de yanınızdayız. Gıda ve nakit desteği için bizimle iletişime geçin" çağrısında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur, ev temizliğine giden kadın işçilere çağrıda bulundu.

Koronavirüs nedeniyle söz konusu kadın işçilerin mağduriyet yaşadığını ifade eden Yavaş "Virüs salgını nedeniyle yaşadığınız mağduriyetin farkındayız, bu süreçte sizin de yanınızdayız. Gıda ve nakit desteği için bizimle iletişime geçin" açıklaması yaptı.

Twitter'dan paylaşım yapan Yavaş şunları kaydetti: "Evlere temizlik desteğine giden değerli kadınlarımız, Virüs salgını nedeniyle yaşadığınız mağduriyetin farkındayız, bu süreçte sizin de yanınızdayız. #BirlikteBaşaracağız"

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenleri sayısı 501', toplam vaka sayısı 23 bin 934'e yükseldi.

Dün akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan koronavirüs salgını ile ilgili son verileri paylaştı. Buna göre, Türkiye'de salgın kaynaklı ölüm sayısı 501'e, vaka sayısı ise 23 bin 934'e çıktı.

Bakan Koca, paylaşımında test sayısı ve iyileşen hasta sayısındaki artışa değinip şunları yazdı: "Bugüne kadar yapılan 161.380 testin yüzde 12,18'i son 24 saat içinde gerçekleşti. İyileşen hasta sayımızda önemli artış oldu. Dün toplam 484 olan iyileşen hasta sayımız bugün 786'ya ulaştı. Virüs gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN