MAPEG sözleşmeli yer altı maden uzmanı başvuru şartları neler? MAPEG 20 yer altı maden uzmanı alacak

MAPEG sözleşmeli yer altı maden uzmanı başvuru şartları neler? MAPEG 20 yer altı maden uzmanı alacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün (MAPEG) Resmî Gazete'de yayımladığı sözleşmeli personel alımı ilanına göre, jeofizik, jeoloji, maden mühendisliği ve hidrojeoloji mezunlarının başvuru yapabileceği 2 ayrı gruptaki 20 pozisyona sözleşmeli yer altı maden uzmanı alımı yapılacak. Detaylar ise karar.com’da...

 

MAPEG, sözleşmeli 20 yer altı maden uzmanı alımı yapacak. Belirtilen ilanın yayımlanmasının arkasından başvuru şartları ve diğer detaylar ilana başvuru yapacaklar tarafından araştırılıyor. Peki, MAPEG sözleşmeli yer altı maden uzmanı alımı başvuru şartları belli oldu mu? İşte tüm bilgiler…

MAPEG SÖZLEŞMELİ YER ALTI MADEN UZMANI ALACAK

Söz konusu ilanda paylaşılan şartları taşıyanlar, belirtilen pozisyonlara giriş için yapılacak sözlü sınava başvurularını, 27 Ocak - 12 Şubat tarihleri arasında saat 17.00'ye kadar yapacak.

20-01/27/mapegjpgg.jpg

Giriş sınavına katılma hakkı elde edenler, 2 Mart - 13 Mart'ta Mevlana Bulvarı No: 76 Beştepe Yenimahalle/Ankara adresinde sınava girecek.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN