Mardin’de uyuşturucu tacirlerine darbe

Mardin’de uyuşturucu tacirlerine darbe

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda 3 kilo kubar esrar, bir miktar toz esrar ve çok sayıda extacy hap ele geçirildi

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 82 şüpheliden 10’u çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile il genelinde operasyon yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 1 Ağustos ve 7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 3 kilo 960 gram kubar esrar, 77 gram toz esrar, 751 gram eroin, 459 adet extacy hap ele geçirildi. Gerçekleştirilen denetimler kapsamında, 82 şüpheli şahıs gözaltına alınarak haklarında gerekli yasal işlem başlatılmış olup, 10 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir" denildi.

MARDİN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN