Türkiye Suriye sınır hattındaki beton bloklarda silah ele geçirildi

Türkiye Suriye sınır hattındaki beton bloklarda silah ele geçirildi

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda Türkiye Suriye sınır hattında bulunan beton bloklar altında silah ele geçirildi

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada ele geçirilen silah ve mühimmatın muhafaza altına alındığı belirtildi. Açıklamada, "10 Şubat 2019 tarihinde Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Suriye-Türkiye sınır hattında bulunan bir bölgedeki menfez içerisine silah ve mühimmat bırakılacağı bilgisi alınması üzerine, sınır hattında yapılan aramada beton bloklar altından geçen menfez içerisine gizlenmiş üzeri bez torba ile sarılmış halde, 2 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 4 adet şarjör, 2 adet cep telefonu, 2 adet sim kart ele geçirilmiştir. Ele geçen malzemeler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile muhafaza altına alınmıştır” denildi.

MARDİN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN