Mardin'de genç karateciler milli takıma hazırlanıyor

Mardin'de Karate Milli Takımı seçmelerine hazırlanan genç sporcular, kentin tarihi sokakları arasında antrenmanlarını sürdürüyor. Antrenör Murat Kaya idaresinde yürütülen çalışmalar, Türk sporunun geleceğine ışık tutuyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altındakiler için getirilen sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle dışarı çıkamayan Mardin'in genç karatecileri, tarihi kentin dar sokaklarını adeta bir kamp alanına çevirdi. Genç sporcuları milli takım seçmelerine hazırlayan antrenör Murat Kaya, pandemiden dolayı antrenman yapamadıklarını ve çocukların evde oturmalarından dolayı hamladıklarını belirtti.  Genç karateciler, bu süreçte çalışmalarını hem evlerinde hem de kısıtlamadan muaf oldukları saatlerde sürdürüyor. 

'MERDİVENDE KOŞMAK HIZ, KUVVET, DAYANIKLILIK KAZANDIRIYOR'

Antrenör Murat Kaya, koşmanın sporculara hız, kuvvet ve dayanaklılık kazandırdığına dikkat çekerek, müsabakaların yeniden başlaması konusunda umutlu olduklarını söyledi.  Milli takıma seçilme umuduyla antrenmanlarını düzenli sürdüren genç karateci Enes Ömer Yıldızoğlu ise “Hedefim milli takım seçmelerini kazanıp, ülkemi en iyi şekilde temsil etmek. Bunun için hocamız nezaretinde canla başla çalışıyoruz” dedi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir