Mardin'de peş peşe karantina kararları

Mardin'de peş peşe karantina kararları

Mardin'de peş peşe karantina kararları alındı, buna göre Artuklu ve Mazıdağı ilçelerindeki iki mahalle koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Mardin'in Artuklu ve Mazıdağı ilçelerinde birer mahalle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Valilik'ten yapılan açıklamada, Mazıdağı ilçesinin Gümüşyuva Mahallesi ile Artuklu'nun Bağlıca Mahallesine, Kovid-19 salgını nedeniyle giriş çıkışlara izin verilmediği bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Koronavirüs salgınından vatandaşları korumak, salgının yayılmasını önlemek ve durumun kontrol altına alınmasını sağlamak amacıyla Artuklu İlçe Hıfzıssıha Kurulu ve Mazıdağı İlçe Hıfzıssıha Kurulu tarafından saat 12.00 itibarıyla ikinci bir karara kadar istisnai durumlar dışında söz konusu mahallelere giriş ve çıkışa izin verilmemesi, gerekli tüm güvenlik ve sağlık tedbirlerinin azami derecede alınmasına karar verilmiştir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN