Marketin altından meyhane çıktı, polise 'Muhabbet ediyoruz' dedi

İstanbul Esenyurt'ta yapılan koronavirüs denetimlerinde, bir marketin altının meyhane olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Polisin 'Ne yapıyorsunuz?' sorusuna içeridekilerden birinin yanıtı 'Ne yapalım, muhabbet ediyoruz' oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını önleme amacıyla Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül tarafından rutin denetimler gerçekleştirildi. Denetimler sırasında bir marketin alt katında bulunan depo alanının adeta meyhaneye çevrildiği ortaya çıktı.

Alt katta içki tüketen vatandaşlara hem korona tedbirlerinden hem de iş yeri açılış ruhsatı dışında faaliyet göstermekten dolayı mühürlenmesi için belediye ekiplerine bilgi verildi.

'MUHABBET EDİYORUZ, NE YAPALIM'

Aynı zamanda iş yerine perakende satış yapılması gereken yerde içki sunumu yapılmasından dolayı ilgili maddeden üst sınırdan ceza uygulandığı öğrenildi.

İş yeri sahibi ve müşterilere ceza kesildi. Polisin, 'Ne yapıyorsunuz?' sorusuna içeridekilerden biri, 'Muhabbet ediyoruz, ne yapalım.' yanıtını verdi.

'KİMSE BURADA NE OLDUĞUNU ANLAMAZ'

Bir sokak sakini ise yaşanan olay hakkında, "Baktığın zaman göze fazla şüpheli gelmiyor. Burası, birinin geçerken şüphelendiği durumda değil şu anda. Kimse baktığında burada ne olduğunu anlamaz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN