MasterChef Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Duygu pastada oldukça başarılı

MasterChef Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Duygu pastada oldukça başarılı

İlk başta 16’ya girmeyi başaran, ardından ilk 8’e kalan ‘MasterChef Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’ soruları, sosyal medyada gündem oldu. Şeflere yaptığı tariflerle kendini beğendiren, güler yüzü, düzgün fiziğiyle ön plana çıkan MasterChef Duygu Acarsoy’un biyografisi haberimizde…

Ankara’da doğup büyüyen, bu kentte okuyan MasterChef Duygu Acarsoy, yarışmaya da başkentimizden katılıyor. Bir erkek kardeşi olan Duygu Acarsoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımları takipçilerinin beğenisine sunuyor…

MASTERCHEF DUYGU ACARSOY KİMDİR?

1985 yılında doğan MasterChef Duygu Acarsoy, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu. Özel bir üniversitede eğitmen şef olarak görev yapan Duygu Acarsoy, yarışmaya Ankara’dan katılıyor.

Profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi alan Duygu Acarsoy, bunların dışında dondurma ve sorbe üzerine eğitimler de almış. Yumurtayla en iyi sunumu ve tekniği uygulayan Acarsoy, MasterChef’te ilk 8’de yer alan isimler arasına girdi.

Yaptığı yumurtalı yemek ile şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’yı etkilemeyi başaran Duygu Acarsoy'un bir erkek kardeşi bulunuyor.

DUYGU ACARSOY'UN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Fanatik bir Fenerbahçeli olan Duygu Acarsoy'un Instagram hesabında yaklaşık 9 bin takipçisi bulunuyor. Acarsoy, yaptı pasta tariflerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

İLK 8 İSİM ŞÖYLE:

1. Serhat Doğramacı
2. Duygu Acarsoy
3. Özgül Coşar
4. Emir Elidemir
5. Ayyüce Kamit
6. Sedat Tuncer
7. Esra Tokelli
8. Furkan Yalçın
9. Barbaros Yoloğlu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN