MasterChef SMS ücretleri | Serhat ve Barbaros için nasıl mesaj gönderilir?

MasterChef SMS ücretleri | Serhat ve Barbaros için nasıl mesaj gönderilir?

MasterChef’te heyecan dorukta. Finale kalan Barbaros ile Serhat, birincilik için yarışıyor. Seyircilerin göndereceği mesajlarla birinci belli olacak. MasterChef SMS ücretleri ise daha önce açıklanmıştı.

Yemek ve tatlı tariflerinin hazırlandığı MasterChef’te birinci seyircilerin göndereceği SMS mesajlarıyla belli olacak. Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom kullanan kullanıcılar, Barbaros ya da Serhat için oyunu kullanabilecek. MasterChef SMS ücretleri ise abonelik şirketleri tarafından kullanıcılara yansıtılacak.

MASTERCHEF SMS ÜCRETLERİ NE KADAR?

MasterChef SMS ücretleriyle ilgili herhangi bir açıklama bulunmuyor.

MASTERCHEF 2020 ŞAMPİYONU KİM OLACAK?

Büyük final heyecanının yaşanacağı 3 Ocak 2021 Pazar günü ekrana gelecek bölümde şampiyon olan isim açıklanacak. Barbaros ya da Serhat 2020’nin şampiyonu olarak kupayı almaya hak kazanacaklar.

Saat 20:00’de başlayacak büyük finalde yemekler yapıldıktan sonra verilecek puanlar ile bu sezonun şampiyonu belirlenecek. 2020  sezonunun birincisinin 23:00 civarında açıklanması bekleniyor.

ekran-resmi-2020-01-03-22-16-00-001.png

MasterChef büyük final puan durumu

Genel toplam Barbaros 100 Serhat 100
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN