MasterChef yarışmacıları 2020 kimler? MasterChef yarışmacıları belli oldu mu?

MasterChef yarışmacıları 2020 kimler? MasterChef yarışmacıları belli oldu mu?

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef yarışmacıları 2020 yılında ekranda hünerlerini sergilemek için yarışıyor. Eleme sistemiyle yarışmacıların belirlendiği programda izleyiciler, ‘MasterChef yarışmacıları kimler? MasterChef yarışmacıları belli oldu mu?’’ sorularına kısa süre içerisinde yanıt bulacak.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye heyecanı başladı. Büyük ödülün sahibi olmak için yarışan, yaptıkları lezzet ve sunumlarla ünlü şeflerin gözüne girmeye çalışan MasterChef yarışmacıları belli oluyor. İzleyiciler, ''MasterChef yarışmacıları belli oldu mu?'' sorusuna cevap ararken, gün gün yarışan yarışmacılar, son 16'ya kalabilmek adına büyük bir mücadele veriyor...

MASTERHCEF YARIŞMACILARI KİMLER?

Sefa Okyay Kılıç, Celal Sarıgül, Mohammed Ayad, Burcu Önal ve Rezzan Atan, ilk bölümde yarışmaya damga vuran isimler arasında yer almıştı. MasterChef’te yoluna devam edecek olan yarışmacılar yavaş yavaş belli oluyor.

REZZAN ATAN KİMDİR?

1992 yılında Mersin’de doğan ve aynı zamanda Şırnaklı olan Rezzan Atan, 9 yaşında ayakkabı boyacılığı yaptığını ve ailesine yardımcı olduğunu söyledi. Rezzan’ın hayat hikâyesi, jüri dahil tüm Türkiye’yi ağlattı. Lokantada yemek işine başlayan, anne ve babasının resmî nikahı olmadığından dolayı okula kaydolmak için amcasının üzerine kaydolduğunu söyleyen Rezzan, MasterChef’e girebilmek için 2 gün ağır çalıştığını ve bundan dolayı da çok yorgun olduğunu iddia etmişti.

BURCU ÖNAL KİMDİR?

Evli ve Asya ülkesinde yaşayan Burcu Önal, 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Yemek geliştiriciliği ve aşçılık eğitmenliği yapan Burcu Önal, aslen Diyarbakırlıdır…

MOHAMMED AYAD KİMDİR?

Türkmen soyundan gelen Mohammed Ayad, 1994 yılında Irak’ın Kerkük kentinde doğdu. Modellik ve oyunculuk yapan Mohammed Ayad, TRT Belgesel’deki Efsane Savaşları’nda başrol oynadı.

CELAL SARIGÜL KİMDİR?

1994 yılında doğan ve 2014 tarihinden itibaren aşçılık yapan Celal Sarıgül, vücut geliştirme ve futbol ile ilgileniyor.

SEFA OKYAY KILIÇ KİMDİR?

Gezmeyi, sporu yemek yapmayı seven Sefa Okyay Kılıç ile ilgili pek bir bilgi bulunmuyor.

MEHMET GÖKÇEÖZ KİMDİR?

Gezmeyi çok seven ve Şef Somer Sivrioğlu'na benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Gökçeöz, mutfaklara da oldukça hâkim.

Mehmet Gökçeöz, aynı anda DJ’lik de yapıyor.

ÇAĞLA LEVENT KİMDİR?

1989 yılında doğan ve ev hanımı olan MasterChef Çağla Levent, Ankara'da yaşıyor. 13 ve 11 yaşında bir kız bir de erkek çocuğu olan Çağla, geçimini meze yaparak sağlıyor.

DENİZ AKTUĞ KİMDİR?

1993 doğumlu olan Deniz Aktuğ, aslen Antalyalı ve Kolombiyalı eşi ile beraber 3 senedir Miami'de food track (yemek arabası) ile suşi ve Japon mutfağı üzerine yemekler hazırlayarak geçimini sağlıyor. Tek hayali Miami'de Türk restoranı açmak olan Deniz Aktuğ, hazırladığı midye tarifi ile MasterChef Türkiye elemelerine katıldı. Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'dan evet oyları alarak turu geçmeyi başaran Deniz Aktuğ, TV8'in patronu Acun Ilıcalı ile de tanışma şerefine nail oldu.

ALİCAN BARUT KİMDİR?

1933 yılından günümüze kadar hizmet veren lokantaların dördüncü kuşak temsilcisi olan Alican Barut, 1990 yılında doğdu. İşletmeciliğin yanında yelken eğitmenliği de yapan Alican Barut, lise ve üniversite senelerinde hep eğitmenlik yaptı.

Henüz 9 yaşındayken yelken sporuyla ilgilenen Alican Barut, 2005’te İzmir’in Alaçatı ilçesinde gerçekleştirilen Ot Festivali'ne katılarak, üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Aktif olarak üretim ve servis aşamalarının her yerinde çalışan Alican Barut, MasterChef’te birincilik hedefliyor.

EMİR ELİDEMİR KİMDİR?

1994'te İzmir'de doğan MasterChef Emir Elidemir, Bornova Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra 2012’de Özyeğin Üniversitesi’nde 4 senelik eğitimini Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde tamamladı.

ABD’nin Florida eyaleti ve Hollanda’nın Amsterdam şehrinde staj yapan Emir Elidemir, bu stajlardan birisini 2 Michelin yıldızlı restoranda yaptı.

Memleketi İzmir’deki stajının arkasından da Fransa'nın Lyon şehrindeki 1 Michelin yıldızlı restoranda stajını bitirdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasında aşçı ve şef olarak bir restoranda çalışan Emir Elidemir, ilk kez bir yarışmaya katılıyor. Ege Pekalın’la aynı restoranda çalışan Emir, Fransa, Hollanda ve ABD’de staj yaparak kendini geliştirdi.

CAN GÜNGÖR KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmacılarından Can Güngör, 1997 yılında doğdu. Öğrenci olan Can Güngör, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

Sosyal medyada "Canavar Can" ismiyle aksiyon, komik ve yemek tarifi videoları çeken Can Güngör, şeflerin sabrını zorlamayacağını ama tüm sınırları zorlayacağını söyleyerek, iddialı olacağını gösterdi.

Can Güngör, ‘’Canavar’’ lakabının ilkokuldan geldiğini söyledi. Can Güngör, basketbol takımında öğretmeni tarafından oyun tarzından dolayı bu lakabın kendisine verildiğini anlattı.

KAYHAN ÖZEKİN KİMDİR?

MasterChef Türkiye yarışmasında yarışan Kayhan Öztekin, 1987 yılında doğdu. Evli ve 5 yaşında bir kız çocuğu babası olan MasterChef Kayhan Öztekin, Turizm ve Otelcilik Lisesi’nden mezun olmuş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN