MasterChef Yasin Obuz kimdir? Murat Tokmak kimdir? İşte biyografileri

MasterChef Yasin Obuz kimdir? Murat Tokmak kimdir? İşte biyografileri

MasterChef yarışmasında heyecan günden güne artarken, yarışmacılardan en çok dikkat çeken isim ise Yasin Obuz ve Murat Tokmak oldu. Peki kendine has yorumları, jest ve mimikleri ile adından söz ettiren Yasin Obuz kimdir? Murat Tokmak kimdir? İşte MasterChef yarışmacılarının hayat hikâyeleri…

TV8 ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren e geniş bir hayran kitlesi tarafından sevilen MasterChef Yasin Obuz, hayat hikâyesi ve tavırlarıyla ilgi odağı oldu. Bunun yanında Murat Tokmak ile ilgili bilgiler de sorgulanıyor. Kendinden emin tavırları olan Yasin Obuz’un yaşı, memleketi ve mesleğine dair detaylar haberimizde.

YASİN DE 14’E KALDI

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayın hayatını sürdüren MasterChef Türkiye yarışması ikinci sezonuyla izleyicisiyle buluştu. Yarışmanın iki etaplı eleme heyecanının ardından 14’e kalan isimler belirlendi. Bu isimlerden biri de kendinden emin tavırları ile bilinen Yasin Obuz. Öte yandan Eda Karabulut Nayir, Mustafa Aydın, Etkin Eylem Ulaş, Suna Aydın, Cemre Uyanık, Murat Tokmak, Açelya Kılıçay, Onur Dursun, Nalan Toprak, Rıfat Yurttaş, Güzide Mertcan, Batuhan Bayır ve Faruk Batuhan Öner de 14’e kalan isimlerden.

19-09/02/yasin-obuz.png

YASİN OBUZ KİMDİR?

Daha evvel Yemekteyiz adlı yemek programında da ekran karşısına çıkan Yasin Obuz, MasterChef’in yeni sezonunda en iddialı yarışmacılar arasına girdi. Aslen Diyarbakırlı olan Obuz, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 1989’da doğan yarışmacı, Hacettepe Üniversitesi Spor Bölümü’nden mezun oldu. İşletmecilik yapıyor ve Survivor Taner Tolga Tarlacı’nın yakın arkadaşıdır. Yemekteyiz’de adını duyuran yetenekli isim, katıldığı yarışma programlarında rakiplerine zor anlar yaşatıyor.

YASİN OBUZ'LA İLGİLİ BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

19-09/02/screen-shot-2019-09-01-at-11-bn91png.png

Son derece hiperaktif bir yapıya sahip olan yarışmacı, 'Şampiyon belli, 2. kim olacak acaba' diyerek; 'Yemek bizim işimiz' gibi bir cümle kurmuştu.

MURAT TOKMAK'LA İLGİLİ BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

MURAT TOKMAK KİMDİR?

Daha evvel Trabzonspor'da aşçılık yapan fakat yeni gelen yönetim ve yapılanmayla işten ayrıldığını ifade eden Murat Tokmak, şefleri etkilemeyi başardı ve son 14'te kendine yer buldu. MasterChef'in iddialı yarışmacılarından olan Tokmak, Yusuf Yazıcı'nın en çok menemen sevdiğini anlatmıştı. Abdülkadir Ömür'ün de yemek ayırt etmediğini vurgulayan Tokmak, 29 yaşındadır. Yarışmaya Trabzon'dan katılan Tokmak, evli ve 2 çocuk babasıdır.

19-09/02/murat-tokmak.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN