MEB'e bağlı okullara alım için başvurular MHP'ye

MEB'e bağlı okullara alım için başvurular MHP'ye

Aydın'ın Söke ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullara yapılacak personel alımı için MHP Söke İlçe Başkanlığı'na başvurulması istendi.

MHP Söke İlçe Başkanlığı tarafından partililere gönderilen mesajda, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda temizlik görevlisi olarak çalıştırılacak kişilerin alınacağı bildirildi. İş başvurusu yapmak isteyenlerin MHP Söke İlçe Başkanlığına müracaat etmesi istendi.

Mesajı sosyal medya hesabından duyuran İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, “Türkiye'nin neden bu hale geldiğinin göstergesi mesaj. Milli Eğitim’e alınacak elemanlar için müracaat adresi MHP İlce Merkezi gösteriliyor. Ne zamandan beri iş müracaat adresi parti teşkilatları oldu? Sayın Söke Kaymakamı ve Milli Eğitim müdürlüğünden bu konuda açıklama bekliyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN