Meghan hakkındaki iddialara Kraliyet Ailesi'ni suçlayarak yanıt verdi

Meghan hakkındaki iddialara Kraliyet Ailesi'ni suçlayarak yanıt verdi

İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden ayrıldıktan sonra haklarında birçok iddia çıkan Meghan Markle'ın bu kez de sarayda olduğu sürede zorbalık yaptığı iddia edildi. Bu iddianın The Times'ta yayımlanmasından çok kısa bir süre sonra CBS kanalı, çiftin Oprah Winfrey'ye verdiği ve 7 Mart'ta yayınlanacak röportajından bir kesit daha yayımladı. Bu kesitte Meghan, "Saray, hakkımızdaki yalanların sürdürülmesinde aktif bir rol oynuyor" diyor.

İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İngiltere Kraliyet Ailesi'ndeki kamusal görevlerini ve onursal unvanlarını bırakarak ABD'ye yerleşen Harry- Meghan Markle çiftli gündemin ilk sıralarındaki yerini koruyor. CBS kanalı, çiftin Oprah Winfrey'ye verdiği ve 7 Mart'ta yayınlanacak röportajından bir kesit daha yayınladı.

"SARAY HAKKIMIZDAKİ YALANLARIN SÜRDÜRÜLMESİNDE AKTİF ROL OYNADI"

Winfrey'nin "Kraliyet Sarayı bugün kendi gerçeklerini anlattığını duyduğunda ne hissedecek?" sorusunun ardından arka planda çalmaya başlayan bir keman sesi eşliğinde Markle şu ifadeleri kullandı: "Saray, hakkımızdaki yalanların sürdürülmesinde aktif bir rol oynarken, bunca zaman sonra sessiz kalmamızı nasıl bekleyebilir bilmiyorum. Bunları anlattığım için bazı şeyleri kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaksam, zaten çok şey yitirdik."

"MEGHAN SARAYDAYKEN ZORBALIK YAPTI" İDDİASI

CBS'in bu yeni kesiti yayınlama zamanlaması ise manidar. Nitekim 30 saniyelik yeni klip paylaşılmadan bir süre önce, İngiliz basını, Markle'ın sarayda olduğu dönemde zorbalık yaptığına dair şikayetleri gündeme getirdi. The Times gazetesinin yer verdiği haberde Ekim 2018'de yaşanan olaylarda Markle'ın en az iki saray görevlisine zorbalık ettiği, hatta görevlileri ağlattığı öne sürüldü.

BUCKINGHAM SARAYI SORUŞTURMA BAŞLATTI

​İddialarla ilgili soruşturma başlatıldığını duyuran Buckingham Sarayı da şu açıklamayı yaptı: “Sussex Dükü ve Düşesi (Harry ve Markle) hakkında eski çalışanlar tarafından ortaya atılan iddialar konusunda biz de endişeliyiz. Ekibimiz durumu inceleyecek. O dönem, görevi bırakmış olanlar da dahil olmak üzere sarayda çalışan herkes bu durumdan bir ders çıkarılıp çıkarılamayacağını görmek için yardımcı olmaya davet edilecek. Kraliyet çalışanları, çalışma alanında zorbalık veya tacize asla müsamaha göstermez ve göstermeyecek."

MARKLE'DAN AÇIKLAMA

​İddialar üzerine Markle cephesinden de bir basın açıklaması yapıldı: "Karakterine yönelik bu son saldırı, kendisi de zorbalığın hedefi olmuş biri olarak Düşes'i üzdü. Şefkat yayma ve doğru olanı yapma konusunda emsal oluşturma çabalarını sürdürmekte kararlı."

CBS, pazartesi günü röportajdan ilk kesitleri yayınlamış ve yalnızca Harry'nin İngiliz bulvar basınına ve Markle'a yönelik tavırlarına ilişkin eleştirilerine yer vermişti.

Veliaht Prens Charles ile Prenses Diana'nın ikinci çocuğu Harry, tahtın 6. sıradaki varisi konumunda bulunuyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN