Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı gizli gizli takip ederken ifşa oldu

Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı gizli gizli takip ederken ifşa oldu

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Twitter'dan gizlice takip ederken yanlışlıkla kullanıcı adı ile tweet attı. Gökçek'in bu hatası sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada stalk yaparken ifşa olanlar kervanına eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı. Dün gece yarısı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Twitter hesabını incelerken yanlışlıkla Mansur Yavaş tweeti atan Melih Gökçek, sosyal medyayı salladı. Gökçek'in paylaşımının altına yüzlerce yorum geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden, AK Parti'deki metal yorgunluğu operasyonu sonucunda alınan Gökçek'in, Twitter'la çok ilgili olduğu biliniyor. Ancak gece saatlerinde mevcut başkan Mansur Yavaş'ı etiketleyip tweet olarak atması bomba etkisi yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN