Melike Şahin'in ilk solo albümü 22 Ocak'ta yayında

Melike Şahin'in ilk solo albümü 22 Ocak'ta yayında

Tutuşmuş Beraber, Deli Kan, Geri Ver gibi parçalarıyla tanınan Melike Şahin'in ilk solo albümü olan 'Merhem' 22 Ocak'ta yayında olacak. Albümün çıkış parçası ise 'Uykumun Boynunu Bükme' olacak.

Tutuşmuş Beraber, Deli Kan, Geri Ver gibi parçalarıyla tanınan Melike Şahin Şubat ayında ilk solo albümü Merhem’i yayınlayacak.  Albümün ilk teklisi olan Uykumun Boynunu Bükme, 22 Ocak’ta tüm dijital müzik servislerinde yayında olacak.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, söz ve bestesi Melike Şahin’e, düzenlemesi ise Uri Brauner Kinrot’a ait. Parça Diva Bebe Records & Gülbaba Records etiketiyle dinleyicilerle buluşacak. 

Sanatçının albüm vokal kayıt sürecinde çekilen görüntüleriyle hazırlanan ve yönetmenliğini Melih Kun'un üstlendiği klibi de 22 Ocak itibariyle sanatseverlere sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN