Melikgazi Belediyesi ihtiyaç sahiplerine 5 tır patates dağıtacak

Melikgazi Belediyesi ihtiyaç sahiplerine 5 tır patates dağıtacak

Kayseri'de sosyal belediyecilikte her zaman örnek olan Melikgazi Belediyesi ihtiyaç sahibi aileler için 5 tır patates alarak ailelere dağıtacak. Patates yardımı aşevine kayıtlı vatandaşlara yapılacak.

Aşevinde bir açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Şu anda Kazım Karabekir Mahallemizde Recep Mamur Aşevindeyiz. Yeni yaptığımız aşevinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yemek ve ekmek yardımı yapıyorduk. Bugün de 5 tır patates aldık ve aşevine kayıtlı ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Burada ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtım yapılıyor. Buna ilave olarak bazen salça, aşure, et ve diğer ikramları veriyoruz. Hem yerel üreticinin, hem de ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız. Cenab-ı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, kimseyi darda bırakmasın inşallah." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN