Menajerimi Ara'da Dicle'nin büyük sırrını bilen gizemli kişi kim?

Menajerimi Ara'da Dicle'nin büyük sırrını bilen gizemli kişi kim?

Yeni yayın döneminin flaş projelerinden biri olan Menajerimi Ara dizisinde 10. bölümde yaşananlar merak uyandırdı. Dün akşam yayınlanan bölüm reytinglerde totalde 4., AB grubunda ise 3. oldu. İşte, Menajerimi Ara 11. bölüm fragmanı...

Star TV'nin kısa sürede diziseverlerden ilgiyle karşılaşan Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan 10. bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Dicle'nin büyük sırrını bilen gizemli kişinin hamlesi geceye damga vurdu. Dün akşam ekranlara gelen son bölüm sonrası gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi.

10. SON BÖLÜM NELER OLDU?

Kıraç, gerçekleri açıklayıp Dicle'nin aklanmasını sağlar ancak Beren ile ilgili verdiği karar ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Ajanstan bir haberin daha sızmasıyla içerideki muhbir bir kez daha gerilimlere yol açar. Feris işiyle ilgili sürpriz bir krizin içine düşerken, Kıraç ise oyuncusu Buse'yi 'Peri Masalım' kadrosuna sokabilmek için her yolu dener. Çınar ile dışarı çıkacağı için heyecanla bekleyen Jülide bir sürprizle karşılaşır.

Beren'in yalanından sonra aralarında soğuk rüzgarlar esen Barış ve Dicle her şeyi tatlıya bağlamışken, Emir'in yaptığı hamle Barış'ın duygularının karışmasına neden olur. Dicle'nin büyük sırrını bilen gizemli bir kişi yapacağı hamle ile Dicle'yi çok zor bir durumda bırakır.

MENAJERİMİ ARA 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Menajerimi Ara dizisinin 11. bölümü, 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 20.00'de Star TV'de diziseverlerle buluşacak.

MENAJERİMİ ARA HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Online dizi-film platformu Netflix'te yayınlanan Fransız yapımı 'Call My Agent' dizisi, ülkemizde 'Menajerimi Ara' adıyla televizyon ekranlarına uyarlandı. Ünlü oyuncular ve menajerlerinin yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan dizinin orijinali, ülkemizde de izleyici kitlesine sahip.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım imzasıyla Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda; Barış Falay (Kıraç Özdal), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar Bilgin), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış Havas), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Yaprak Medine (Beren Özdal), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Aslı Mavitan (Maide Özdal), Pınar Ünsal (Leyla), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), Melisa Seda (Sedef), Beran Kotan (Aydın Havas), Bedir Bedir (Bekir), Nurhan Özenen (Ceylan), Burak Tozkoparan (Emir) gibi isimler rol alıyor.

25 EKİM 2020 PAZAR TV REYTİNGLERİ

screenshot-1-kijh.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN