Menteşe Belediyesi üniversite tercihlerini yapacak adayları rehber ve danışmanlık hizmetiyle yalnız bırakmıyor

Menteşe Belediyesi üniversite tercihlerini yapacak adayları rehber ve danışmanlık hizmetiyle yalnız bırakmıyor

Muğla'da Menteşe Belediyesi ve Eğitim – Sen Muğla Şubesi, üniversite tercihlerini yapacak adayları rehber ve danışmanlık hizmetiyle yalnız bırakmıyor. 06 - 14 Ağustos tarihleri arasında verilecek ücretsiz danışmanlık hizmeti sayesinde, üniversite hayali kuran gençlerin zorlu tercih maratonu, uzmanların yol göstericiliğinde daha kolay geçecek.

Üniversiteye yerleşme planı yapan adaylar 06 - 14 Ağustos tarihleri, saat 14.00-17.00 arasında Menteşe Belediyesi’nin 0 252 214 01 48 numaralı telefonunu arayarak, uzmanlarının verdiği danışmanlık ve rehberlik hizmetinden hiçbir ücret ödemeden faydalanabilecek.


Pandemi sürecinden dolayı online verilecek hizmette adaylar, kendilerine yol gösteren uzmanların görüşünü alarak, tercih karmaşası yaşamadan kararlarını verebilecekler.
“Yarınlarınızı Planlarken Yalnız Değilsiniz” sloganıyla yapılacak danışmanlık hizmeti 06 – 14 Ağustos tarihleri arasında hafta içi her gün saat: 14.00 – 17.00 arasında, 0 252 214 01 48 numaralı telefon ile online olarak verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN