Meral Akşener'den Erdoğan'a sosyal medya cevabı: Dark'ı bitimeden Netflix'i kapatırsan gücenirim

Meral Akşener'den Erdoğan'a sosyal medya cevabı: Dark'ı bitimeden Netflix'i kapatırsan gücenirim

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" açıklamasına esprili bir cevap verdi: Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın YouTube, Netflix gibi platformlarla ilgili olarak yaptığı "Bu millete, bu ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, parlamentomuzdan bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" açıklamasını değerlendirdi.

Kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulunan Akşener, Erdoğan'ı da etiketleyerek "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN