Meral Kaplan kimdir?

Meral Kaplan kimdir?

Eşi Erhan Kanioğlu ile yaşadığı sorunlar nedeniyle boşanma aşamasında olan oyuncu 'Meral Kaplan'ın hayatı' sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıkları arasında yer alıyor. İşte, 'Meral Kaplan hakkında bilgiler'...

Oyuncu Meral Kaplan katıldığı programlar ve sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla bir kez daha magazin gündemini meşgul ediyor. Yakın arkadaşı Seçkin Piriler ile yaşadığı kavgayla sosyal medyada gündem olan Meral Kaplan, geçimsizlik yaşadığı eşi Erhan Kanioğlu ile 2018'de aldığı boşanma kararının resmileşmesi mahkeme kararını bekliyor.

MERAL KAPLAN BİYOGRAFİSİ

8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli'de dünyaya geldi.

Lise eğitiminden sonra Trakya Üniversitesi'nde Turizm ve Otelcilik üzerine eğitim aldı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a geldi ve diksiyon eğitimi aldı. Ardından pek çok oyuncu koçuyla çalıştı. Özellikle 2006'da yayınlanmaya başlayan Sevda Çiçeği isimli dizide Nazan karakterini canlandırdı. 

Yıldız Çağrı Atiksoy, Ali Sürmeli, Atilla Olgaç, Kayra Senocak ve Barış Çakmak'ın başrollerini paylaştığı Yağmurdan Sonra isimli dizide Gülçin karakterini canlandırdı. 2009'da ise Adab-ı Muaşeret isimli filmde Yeliz karakterine hayat verdi. Sevda Çiçeği, En En Son Babalar Duyar, Ateşten Kağıtlar, Gecekondu gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

Meral Kaplan ve iş adamı Erhan Kanioğlu 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin 2015 yılında kızları dünyaya gelmişti. Kaplan ve Kanioğlu, 2018 yılında şiddetli geçimsizlikten mahkemelik olmuş ve boşanma kararı almıştı.

MERAL KAPLAN'IN EŞİ ERHAN KANİOĞLU KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN