Merkezefendi Belediyesi Mehmetçiğin yanında

Merkezefendi Belediyesi Mehmetçiğin yanında

Merkezefendi Belediyesi, Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim askerlerinin saldırısı sonucu 36 askerimizin şehit olması nedeniyle Mevlid-i Şerif okutup lokma hayrı yaptı.

Denizli'de Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. Başkan Doğan, “Kandil günü acı bir haberle çok üzüldük. 36 tane gencecik kardeşimiz şehit oldu. İdlib ’den gelen haberle yıkıldık. Ruhları şad olsun. Hepsine Allahtan rahmet diliyor, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Bu anlamda hem Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek hem de şehitlerimizin ruhları şad olsun diye Mevlid okutmak istedik. Toplum olarak da bu konuda çok hassasız, çok duyarlıyız, hiç keyfimiz yok. Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizle birlikte bir mevlit hayrı düzenledik. Akabinde de ruhları için bir lokma hayrımız oldu” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN