Büyükşehir Belediyesi’nden Cemevi bahçesine peyzaj düzenlemesi

Büyükşehir Belediyesi’nden Cemevi bahçesine peyzaj düzenlemesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, Yenişehir ilçesindeki Mersin Cemevinin bahçesinde peyzaj düzenleme çalışması yaptı

Düzenlemeler kapsamında cemevinin bahçesi rengarenk çiçekler ve kent mobilyalarıyla donatıldı.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, cami, kilise ve cemevlerine yönelik temizliklerin yanı sıra ibadethanelerin çevre düzenlemesi hizmetlerine de devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda muharrem ayında da alevi vatandaşların sıkça ziyaret ettiği cemevlerinde çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yenişehir Mersin Cemevini rengarenk çiçekler ve birbirinden modern kent mobilyalarıyla donattı. Çalışmalar kapsamında dikim, tesfiye ve mobilya montaj çalışmaları yapıldı. Bank, ahşap pergole ve mevsimlik bitki çeşitleriyle süslenen bahçe, ibadetlerini gerçekleştirmek cemevini ziyarete gelen vatandaşların beğenisini kazandı.

MERSİN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN