Erdemli Belediyesi’nden 23 Nisan’da uçurtma şenliği

Erdemli Belediyesi’nden 23 Nisan’da uçurtma şenliği

Erdemli Belediyesi, geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uçurtma Şenliğinde çocukların doyasıya eğlenmelerini sağladı

Erdemli Belediyesi, her yıl 23 Nisan’da çocukların aileleri ile bir arada vakit geçirebilmesi adına düzenlediği uçurtma şenliğini, bu yıl sahil bandı Devlet Bahçeli Meydanında gerçekleştirdi. Şenlikte, kırmızı-beyaz uçurtmalarını göklere salan çocuklar doyasıya eğlendi.Çocuklara uçurtma dağıtarak mutluluklarını paylaşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı değerlendirmede, “Bugün çocuklarımızın günü ve aileleri ile beraber doyasıya gülmek onların hakkı. Biz de belediye olarak, geleceğimizin mimarı çocuklarımız için ilçemizi daha güzel hale getirmeye çalışıyoruz. Geleneksel hale dönüştürdüğümüz bu şenlikle, bayrağımızın al rengine sahip uçurtmalarımızla ve çocuklarımızın kahkahaları ile dünyayı birkaç saatliğine güzelleştiriyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, bu mutluluğun daimi olabilmesi için tüm dünyayı birlik ve beraberliğe davet ediyorum” dedi.

MERSİN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN