Erdemli’de alt yapı, bakım, onarım ve yol yapımı çalışması sürüyor

Erdemli’de alt yapı, bakım, onarım ve yol yapımı çalışması sürüyor

Mersin’in Erdemli ilçe Belediyesi, mahallelerde alt yapı, bakım, onarım ve çevre düzenlemesi ile yol yapım çalışmasını sürdürüyor

Erdemli Belediyesi, 2014 yılında Büyükşehir Yasası ile kendisine bağlanan mahallelerde bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçe mahallelerine eş zamanlı olarak hizmet götüren ekipler, aksaklığa mahal vermeden 7/24 çalışarak ihtiyaçları gideriyor. Bu kapsamında Hacıhalilarpaç Mahallesinde başlatılan malzemeli bakım çalışması, son aşamasına gelmiş durumda. Çalışmalardan memnun olduklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Abdül Dede, "Belediyemiz, bütün bahçe yollarımızı, ev yollarımızı yaptırıyor sağ olsun. Yağmur ve çamurdan kurtulduk. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise ilçenin hizmet götürülmemiş noktasının kalmadığını belirterek, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakıma kadar vatandaşın rahatı için hizmet ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Büyükşehir Yasası ile mahalle sayısında artış olduğunu belirten Tollu, bu duruma rağmen çalışmaların aksamadan devam ettiğini vurguladı.

MERSİN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN