Mersin’de 2 metrelik karda mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı

Mersin’de 2 metrelik karda mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı

MERSİN (İHA) – Mersin’in merkez Toroslar ilçesine bağlı Arslanköy Mahallesi Başpınar mevkisinde araçları 2 metrelik kar altında kalan Özsu çifti ile birlikte 10 kişi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sığındıkları restorandan kurtarılarak kent merkezine getirildi

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Hakan ve Reyhan Özsu çifti, Toroslar ilçesi Arslanköy Mahallesi Başpınar mevkisinde bir restorana giderek yemek yedi. 7 Ocak akşamı Mersin’e dönmek için yola çıkan Özsu çifti, kar yağışının artmasıyla aynı restorana geri dönmek zorunda kaldı. Geceyi restoranda geçiren çift, sabah olduğunda araçlarının tamamen kar altında kalması ve yolların kapanması sonucu bölgeden ayrılamadı. Özsu çifti ile birlikte toplam 10 kişi de restoranda mahsur kaldı.10 saatlik çalışma sonucu kurtarıldılarMersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 10 saatlik çalışma sonucunda dün akşam saat 22.00’de mahsur kalan vatandaşlara ulaştı. Yaklaşık bin 650 rakımlı bölgede bulunan vatandaşlar, gece saat 02.00’de ekipler eşliğinde Mersin’e geldi.Kar kalınlığı yaklaşık 2 metreyi bulan bölgede, araçları kar altında kalan vatandaşlardan Reyhan Özsu, “Biz, 2 gündür mahsur kaldık. Çok şükür ki Başkanımız Vahap Seçer ve siz çalışanlar, bizi buradan kurtardınız. Size minnetlerimizi sunuyoruz. Şu an sağ salim evimize varacağımıza eminiz. Hepinize çok teşekkür ederiz” dedi.

MERSİN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN