Mersin’de bozuk yollar asfaltlanıyor

Mersin’de bozuk yollar asfaltlanıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz ilçesine bağlı Camili ve Civanyaylağı mahallelerinin bulunduğu bölgede bulunan taş ocaklarına gidip-gelen tır ve ağır tonajlı araçlar nedeniyle yaşanan asfalt sorununu çözdü

Bölge sakinleri, Camili Mahallesi’ni kullanan araçlar nedeniyle yaşanan sorunun çözümü için Büyükşehir Belediyesi’ne asfalt talebinde bulundu. Bu talebi dikkate alan Büyükşehir ekipleri, çalışmalara başladı. Hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlanan yol sayesinde artık yerleşim bölgesinden geçen tırlar ve ağır tonajlı araçlar, hem yolda bozulmalara neden olmayacak hem de bu yeni güzergah sayesinde mahalle içi trafiğe karışmadan alternatif yoldan geçiş yapabilecek. Tırların ve ağır tonajlı araçların geçmesi için vatandaşların kullandığı ana yolun 200 metre yakınından, yola paralel olarak ilerleyen alternatif yolda ekipler, bin 800 metre sıcak asfalt çalışması yaptı.Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanan yolun tamamlanmasıyla sorunu çözülen mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN