MEÜ Hemşirelik Fakültesi, Eğitici Eğitimi Semineri düzenledi

MEÜ Hemşirelik Fakültesi, Eğitici Eğitimi Semineri düzenledi

MERSİN (İHA) – Mersin Üniversitesi (MEÜ) Hemşirelik Fakültesi tarafından, hemşirelik eğitimi sürecinin en doğru yöntemlerle değerlendirilmesi ve akreditasyon çalışmalarının önemli bir basamağının güçlendirilmesi amacıyla “Hemşirelik Eğitiminde Öğrenci Başarısının Değerlendirilmesi” başlıklı eğitici eğitimi semineri düzenlendi

Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezinde düzenlenen ve iki gün süren seminere, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayda Çelebioğlu ile Hemşirelik Fakültesi ve İçel Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanları katıldı.Seminerde, MEÜ Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Devrim Alıcı, güvenirlik ve geçerlik çerçevesinde hemşirelik eğitiminde öğrenci başarısının ölçülmesinde kullanılabilecek araç ve yöntemleri örneklerle anlattı.Eğitim sonunda, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çelebioğlu tarafından Doç. Dr. Alıcı’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

MERSİN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN