Oyuncak kampanyasına büyük ilgi

Oyuncak kampanyasına büyük ilgi

Mersin Büyükşehir Belediyesince yürütülen ’Kullanmadığımız oyuncakları saklamıyoruz paylaşıyoruz’ kampanyasının, başta çocuklar olmak üzere Mersinlilerden büyük ilgi gördüğü bildirildi

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu’nun yürüttüğü kampanya çerçevesinde, daire başkanlıklarına afiş ve kutular bırakıldı. Personeller tarafından oyuncak ve kitap desteği sunulan kampanya için Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından hazırlanan eğlenceli video içeriği hedeflenen kitleye ulaştı.Çocuklar, çağrı videosuna kulak verdiBasın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi personelleri tarafından hazırlanan ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarında paylaşılan destek çağrısı videosu, personeller tarafından kutuya bırakılan oyuncaklarla çekildi. Çocuklara “Uzun zamandır bir evin köşesinde bekliyorduk. Bizi aldılar, yıkadılar, temizlediler ve şimdi de köydeki çocuklar için yola çıkıyoruz. Siz de oyuncaklarınızı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne getirin, oyuncağı olmayan çocuklar doya doya oynasın” cümleleriyle yapılan çağrı, sosyal medyada beğeni ve olumlu yorumları toplarken, kullanıcılar tarafından da paylaşıldı.Oyuncakları paylaşırken de ilk defa kavuşmuş gibi mutlu oldularÇığ gibi büyüyen kampanya, daha önce hiç oyuncakla oynamamış veya oyuncak alma imkanı bulamayan çocukların oyuncağa kavuşmasını sağlıyor. Kampanya kent geneline yayılırken, çocuklarda paylaşma bilincini ve dayanışmayı da güçlendiriyor. Kullanmadığı oyuncakları daire başkanlıklarındaki kutulara bırakan çocuklar, hayallerini süsleyen oyuncakları paylaşırken de ilk defa kavuşmuş gibi mutlu oldu. Gelinen süreçte ilginin katlanarak arttığı kampanya, Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarındaki kutulara bırakılan oyuncaklarla devam ediyor ve yeni paylaşımcıları bekliyor.

MERSİN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN