Tarsus’ta kazalara karşı ledli trafik sinyalizasyon sistemi

Tarsus’ta kazalara karşı ledli trafik sinyalizasyon sistemi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından, Tarsus ilçesi Akşemsettin Mahallesi Mavi Bulvar ile Yüzbaşı Yaşar Caddesi kesişiminde artan trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla kavşağa ledli trafik sinyalizasyon sistemi yerleştirildi

Ekiplerce, kavşağın güvenli hale getirilmesi amacıyla yerleştirilen ledli trafik sinyalizasyon sistemi ile kazalar minimuma indirilerek, vatandaşların güvenli bir şekilde kavşaktan geçişi de sağlanmış oldu. Kazaların yoğun olduğu kavşakta, sistem sayesinde trafik düzene girerken, kaza riski de en aza indirildi. Ledli trafik sinyalizasyon sisteminin yerleştirildiği kavşakta, sabah, öğlen ve akşam saatleri için ayrı ayrı olarak araçların sayısı tespit edilerek, trafik ışıkları araç yoğunluğuna göre yönetilecek. Trafiğin yoğun olduğu yönde daha uzun süre yeşil ışık yanması sağlanırken, araçların trafikte bekleme süresi de azaltılmış olacak.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN