Mersin'de iki gün önce kaybolan kadın ormanda yatarken bulundu

Mersin'de iki gün önce kaybolan kadın ormanda yatarken bulundu

Mersin'in Anamur ilçesinde iki gün önce kaybolan 60 yaşındaki kadın, sabah saatlerinde ormanlık alanda yatarken bulundu.

Anamur ilçesi Ormancık Mahallesi'nde psikolojik rahatsızlığı bulunan N.A.'dan haber alamayan ailesi, önceki günü kayıp başvurusunda bulundu.

Kayıp kadını bulmak amacıyla, aralarında vatandaşlar, İlçe Jandarma Komutanlığı ve AFAD personelini bulunduğu 47 kişilik ekip ve bir iz takip köpeği ile bir kadavra köpek ile arama başlatıldı.

ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Gece geç saatlere kadar ormanlık, çalılık ve kayalık bölgeler aranırken, şartlarının zorluğu nedeni ile ara verildi. Bugün sabah erken saatlerde başlatılan arama çalışması sırasında ekipler, kadını evinin yaklaşık 10 kilometre doğusunda ormanlık alanda yatar vaziyette buldu.

Kadın, sağlık kontrollerinin yapılması amacıyla sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla Anamur Devlet Hastanesi’ne gönderilirken, olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN