Mersin'de usta ellerde hazırlanan leziz yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Mersin'de usta ellerde hazırlanan leziz yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların sofrasına aş ulaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın usta aşçıları tarafından hazırlanan leziz yemekler, vatandaşların evlerine ulaştırılıyor. Yeni normalleşme sürecinde çalışmalarına ara veren Büyükşehir Belediyesi Tarsus Aşhanesi’nde yeniden mis gibi kokular yükselmeye başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, zor durumda olan ihtiyaç sahibi yurttaşlara destek olmaya ve sofralarına aş ulaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Aşhane’de pişen yemekler, ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar götürülüyor.

Seçildiği günden bu yana özellikle dar gelirli vatandaşlara destek amaçlı onlarca projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in uygulamaya koyduğu ve geniş yankı uyandıran Aşhane hizmeti, farklı noktalarda yaşayan binlerce vatandaşa ulaşıyor.

İKİNCİ AŞHANE TARSUS'TA

Mersin merkez ilçelerine hizmet eden Aşhane’nin yanı sıra Tarsus’ta Büyükşehir tarafından ikinci Aşhane açıldı. Yeni normalleşme sürecinde çalışmalarını durduran Aşhane’de yeniden usta aşçılar tarafından pişirilen leziz yemekler, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü personelleri tarafından vatandaşların adreslerine bırakılıyor.

Berdan İçmesuyu Arıtma Tesisi yanında bulunan ve Berdan Konukevi yerleşkesi içerisinde yer alan Aşhane’de, hijyenik ortamda hazırlanan yemekler, yine titiz şekilde paketleniyor. Mis gibi kokan yemekler, her gün farklı menülerle hazırlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na talepte bulunan, uzmanlar tarafından durumları incelenen ve listeye alınan yurttaşların yararlandığı hizmetten, Tarsus genelinde ilk etapta 59 hanede toplam 82 vatandaş faydalanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN