Mesleki ve teknik lise öğrencilerini staj müjdesi

Mesleki ve teknik lise öğrencilerini staj müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla illere gönderilen yazıya göre Anadolu meslek ve Anadolu teknik programı öğrencileri 28 Eylül'den itibaren stajlarına başlayabilecek.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anadolu meslek ve Anadolu teknik programı öğrencilerinin 28 Eylül itibariyle beceri eğitimi/staja başlayabileceğini duyurdu.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un imzasıyla illere gönderilen yazıya göre Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu meslek ve Anadolu teknik programı öğrencileri; işletmenin talebi, öğrenci velisinin izni ve Covid-19 salgınına yönelik gerekli tedbirlerin işletmeler tarafından alınması şartıyla 28 Eylül tarihinden itibaren işletmede beceri eğitimi/stajlarına başlayabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN