Metal Gear Solid 5 Eylül’den önce oynanabilir!

Metal Gear Solid 5
Eylül’den önce oynanabilir!

1 Eylül 2015 olarak planan yayınlanma tarihi için heyecan kasırgasını iyiden iyiye artıran Metal Gear Solid 5, kısa süre içinde oynanabilir. Nasıl mı?

Haziran ayında düzenlenen dünyanın en önemli oyun etkinliklerinden E3 kapsamında hakkındaki son detayları açıklanan ve 1 Eylül 2015 olarak planan yayınlanma tarihi için heyecan kasırgasını iyiden iyiye artıran Metal Gear Solid 5, kısa süre içinde oynanabilir.

Üstelik bu bir iddia da değil, oyunun geliştiricisinin yaptığı bir açıklamay dayanıyor. Konami Genel Müdürü, 5-9 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek bir diğer etkinlik Gamescon’a dair planları açıkladı. Almanya’nın Köln şehrindeki etkinlik kapsamında Metal Gear Solid 5’in ilk kez fuar ziyaretçileri tarafından oynanabileceğine işaret etti...

15-07/14/metal-gear-solid-5-will-be-playable-at-gamescom-2015-700x350.jpg

PES 2016 da 'önceden' oynanabilir!

Oyun dünyasının merakla beklediği Gamescon öncesinde gelen açıklamalar heyecan yaratırken Konami standında olağan dışı bir kalabalık söz konusu olacağa benziyor. Öte yandan haberler sadece Metal Gear Solid 5’le ilgili değil, 17 Eylül 2015’te yayınlanacak PES 2016’nın da yaklaşan yayın tarihi düşünüldüğünde ilk kez oyun severlerle buluşması olası görünüyor.

Gamescon’u geçtiğimiz yıl 340 bin kişi ziyaret etmişti. Sadece oyun değil oyuna dair hemen her şeyin buluşma noktalarından biri olan fuar, uzun yıllardır süregelen bir gelenek olmakla birlikte yaklaşan oyunlara dair son gelişmelerin paylaşıldığı önemli platformlar arasında yer alıyor.

Ağustos ayındaki Gamescon’a dair daha çok gelişmeyi önümüzdeki haftalarda paylaşmayı sürdüreceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN